Λέων Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Η ώρα της δράσης... Τρι Δεκ 02, 2008 2:23 pm | |
| Η ερώτηση του τόπικ αυτού σου υπενθυμίζω Κ.Μιχάλη ήταν "Δράση κατά της Παγκοσμοιοποίησης"..Έχεις να προτείνεις κάτι;;;Εάν ναί, καλώς...Εάν όχι κακώς.... | |
|
Μιχάλης Κορυφαίο Μέλος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της δράσης... Τρι Δεκ 02, 2008 2:29 pm | |
| Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή. Αν ήξερες με τι άνθρωπο μιλάς φίλε μου, θα έκλαιγες. | |
|
Λέων Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Η ώρα της δράσης... Τρι Δεκ 02, 2008 2:42 pm | |
| Θέλουμε την βοήθειά σου Μιχάλη,εσύ με το που μπήκες στο φόρουμ άρχισες τους διαξιφισμούς και να θέτεις καινούριους όρους...Προς το παρόν με τον ανθρωπο που μιλάω δεν με κάνει να κλαίω....Στο χέρι σου είναι...Γίνε φίλος μας και συμμαχός μας κατά της Νέας Τάξης...... | |
|
Αλέξανδρος Προηγμένο Μέλος
| Θέμα: Απ: Η ώρα της δράσης... Τρι Δεκ 02, 2008 2:49 pm | |
| - Μιχάλης έγραψε:
- Η Αποκάλυψη έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο σκεπτικό των ανθρώπων εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Από την εποχή του Νέρωνα μιλάγανε για Αντίχριστο και για σημεία των καιρών. Αλλού έχω φτύσει αίμα να εξηγήσω ότι η Αποκάλυψη δεν περιγράφει τα σημερινά και προσεχή γεγονότα, αλλά κάτι πιο μελλοντικό, διότι είναι πολλές οι προφητείες Αγίων που δεν έχουν βγει ακόμα, και προηγούνται της εποχής του Αντιχρίστου.
Εγώ πάλι γιατί αλλα κατανοώ.....? Ότι το βλέπουμε τωρα το έργο...? Εσύ αλήθεια ρε αδελφέ, με ποιά ιδιότητα έχεις τετοια απόλυτη βεβαιότητα...? Είσαι θεολόγος, ιερέας, φωτισμένος, προφήτης.....Μήπως είσαι ο Λιακόπουλος και μας το κρατάς μυστικό....Τι τέλος πάντων .... Ποιες προφητείες Αγίων δεν βγηκαν ακόμα και τις περιμένουμε...? Γιατι δεν δινεις και σε μας τα φωτα σου...να το συζητήσουμε τέλος πάντων.... :scratch: :scratch: - Παράθεση :
- Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή. Αν ήξερες με τι άνθρωπο μιλάς φίλε μου, θα έκλαιγες.
Ουπς.... να την η δήλωση βόμβα..... Ποιός είσαι τελικά θα μας πείς...? | |
|
enemy Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Η ώρα της δράσης... Τρι Δεκ 02, 2008 2:55 pm | |
| Το θέμα θα κλειδωθεί μέχρι νεοτέρας.
Απο εδώ και στο εξής να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς σας,γιατί απ'οτι βλέπω κάποιοι δεν εχουν καταλάβει που βρίσκονται.
Εγώ απο την μεριά μου δεν θα ανεχτώ άλλη φορά τέτοιου είδους συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο.
Ελπίζω να μην βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να προβώ σε αλλα μέτρα!!! | |
|