Το παρόν φόρουμ είναι κλειστό και έχει μεταφερθεί σε νέα διεύθυνση.

Eπισκεφτείτε μας στο www.filoumenos.com/forum
Το παρόν φόρουμ είναι κλειστό και έχει μεταφερθεί σε νέα διεύθυνση.

Eπισκεφτείτε μας στο www.filoumenos.com/forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  
Το παρόν φόρουμ έχει κλείσει,επισκεφτείτε μας στην νέα διεύθυνση

http://filoumenos.com/forum

Η ώρα της δράσης...

Πήγαινε κάτω 
+5
Λέων
Yermak
Μιχάλης
alkimachos
Διογένης
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anazititis
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος
anazititis

Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ Νοε 29, 2008 1:10 pm

ultimate έγραψε:
Η καλύτερη αντίδραση προς το παρόν ειναι η ενημέρωση, τόσο η δική μας όσο και των συνανθρωπων μας....
Από κει και μετα, όταν θα έχει δημιουργηθεί μία κρισιμη μαζα ικανή, μπορουν να οργανωθουν και αλλοι τρόποι συλλογικής δρασης.
Π.χ άρνηση παραλαβής κάθε νέου ηλεκτρονικού εγγραφου.... έχει γινει στο παρελθόν και υπήρξε αποτελεσμα.
Υπάρχουν φυσικά και αλλες μορφές δρασης συμβολικές κυρίως. Δείτε μία:

συμφωνω και εγω

cheers
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ Νοε 29, 2008 7:40 pm

alkimachos έγραψε:
αν ερθει η νεα ταξη και σου βαλει το οπλο στον κροταφο κυριολεκτικα,σε φαση η ζωη μου η ζωη σου,... Για τετοια περιπτωση βιας μιλαμε...

Κάνεις λάθος, δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση βίας, ο Λέων μίλησε για:

1. βία για επανάσταση από εμάς, την οποία απέρριψε και καλά έκανε, και

2. βία από άλλους στα πλαίσια επανάστασης, όπου αφού θα είναι όλοι βίαιοι και θα σκοτώνουν θα είμαστε και εμείς, και αυτό δεν πειράζει.

Δεν έχει σημασία εμείς πως το παίρνουμε, αλλά πως το παίρνουν τυχόν πρακτορίσκοι που διαβάζουν. Παρέες σαν τη δική μας, που μιλάνε πολύ για μασονία και Νέα Τάξη, παρακολουθούνται. Και αν φαίνονται ως εκκολαπτήρια βίαιων οργανώσεων, τότε αρχίζουν οι προβοκάτσιες και γενικά η προσπάθεια αναστάτωσης από εγκάθετους.

Τώρα τι είναι προβοκάτσια σε αυτό το context αμφιβάλλω αν θα το καταλάβεις. Εδώ δεν κατάλαβες τι σχέση έχει η παρέα μας με την 17 Νoέμβρη ή με τον Κύπριο φοιτητή. Για να δούμε μήπως τα παρακάτω γίνουν κατανοητά:

Ένα ωραίο πρωί κάποιοι φοιτητές εκεί που διάβαζαν τη φυσική τους και τα μαθηματικά τους, ξαφνικά τους τσίμπησε μύγα τσε τσε και άρχισαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις?

Χρειάστηκαν χρόνια για να φτάσουν στα άκρα και να δημιουργηθεί η 17 Noέμβρη.

Υπήρχε το εκκολαπτήριο του Παρισιού όπου για χρόνια ηχούσαν οι δονήσεις της εξέγερσης του Μάη 1968, του Γαλλικού Μάη, όπου παραλίγο να καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα της Γαλλίας και να γεννηθεί πραγματική σοσιαλιστική λαοκρατία.

Υπήρχε το εκκολαπτήριο των Εξαρχείων, ένας χώρος όπου μαζί με τους αντιφρονούντες του αυταρχικού καθεστώτος, σύχναζαν βέβαια και εγκάθετοι διαφόρων κινήτρων.

Υπήρχε η χούντα του Παπαδόπουλου, και η ακόμα χειρότερη χούντα του Ιωαννίδη.

Ήταν μια μακρόχρονη διεργασία η κυοφορία αυτών των βιαίων οργανώσεων. Δεν ξεκίνησαν σαν τρομοκράτες.

Ο προβληματισμός λοιπόν δεν είναι για αυτό που είμαστε, αλλά για αυτό που πάμε να γίνουμε αν ανεχόμαστε να μιλάνε υπέρ της βίας. Οι πιο νέοι ή θερμόαιμοι μπορεί να το κάνουν και πράξη.

Και όσοι έχουν στενές σχέσεις μαζί με αυτούς τους επιπόλαιους (για να μη πω βλάκες), να βρεθούν και αυτοί στο στόχαστρο χωρίς να έχουν κάνει τίποτα. Μου φαίνεται τόσο προφανές, που απορώ πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν το καταλαβαίνουν.

Αν ακόμα δεν είναι κατανοητό φίλε, τότε ίσως καλύτερα μην ασχολείσαι με τη Νέα Τάξη, δεν θα καταλάβεις και πολλά.
alkimachos
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ Νοε 30, 2008 5:05 am

φιλε μιχαλη το επιασα απο τη πρωτη στιγμη αυτο που ειπες, και στεκει....αλλά και πάλι βλεπω υπερβολη στα λεγομενα σου(αποψη μου σωστα?)!!!Και να σου πω κατι??το κακο υπαρχει παντου γυρω,στο μεγαλυτερο μερος απο εμας εξαρταται αν παρασυρθουμε,και για να εχει ενα ατομο δυνατη και ακλονητη προσωπικοτητα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο!!!και απ'την αλλη φιλε μου προτιμω να μην σκαμπαζω μια απο νεα ταξη και να ειμαι ενας απλος ανθρωπακος παρα να καταλαβαινω και να εχω το δικο σου αναιτιο ειρωνικο ύφος που πηγαζει απο παραγοντες που θα τους κατανοησεις μονο απο βαθια αυτογνωσια 8) Και αυτους που δεν καταλαβαινουν αστους να προσπαθουν ειναι προτιμοτερο απ'το να ειναι στην ανδρανεια :D ΑΑΑΑ και μιας που μιλαμε για δραση αν δεν θες να μενεις στα λογια, σου προτινω να δωσεις τα φωτα σου στους υπόλοιπους που δεν σκαμπαζουν και να μην τους ειρωνεύεσαι!!! Τεσπα εσυ ξερεις τι να πω???? τελος συζητησης για μενα οποιαδηποτε συνεχεια ειναι ανουσια!!τα λεμε
Yermak
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος
Yermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ Νοε 30, 2008 10:05 pm

Παράθεση :
αν ερθει η νεα ταξη και σου βαλει το οπλο στον κροταφο κυριολεκτικα,σε φαση η ζωη μου η ζωη σου,αυτο λεμε...μια κατασταση που δεν υπαρχει τωρα και ισως ποτε να μην υπαρξει!!!
Σωστά τα λες αλκίμαχε και ευχαριστώ για την πυροσβεστική παρέμβασή σου.
Επιπλέον να προσθέσω το εξής ως παράδειγμα.
Αν κάποια στιγμή (κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει) επιβάλουν το υποδερμικό τσίπωμα με τη βία θα το δεχτούμε αδιαμαρτύρητα και δίχως να αντιδράσουμε και εμείς με βία αυτοαμυνόμενοι της πίστης και ελευθερίας μας?
Αν σκέφτονταν οι επαναστάτες του 21 με δεδομένα "μη βίας" σήμερα θα μιλούσαμε Τούρκικα και θα φορούσαμε φερετζε..
Ακόμα και η παθητική αντίσταση του Γκάντι περιέχει μέσα της βία, μπορεί όχι αιματηρή αλλά σωματική αντίσταση με την έννοια της "ασυμβίβαστης μη υποχώρησης" περίπου όπως στεκόταν ο φοιτητής στην πλατεία Τιεν Αμεν μπροστά από το Τανκ . Θέλει βέβαια πολύ περισσότερο θάρρος για να το κάνεις αυτό από το να κραδένεις ένα ημιαυτόματο και να καθαρίζεις τους αντιπάλους σου. Και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις είναι τρομερά πιο αποτελεσματική λύση από την έσχατη εναλλακτική της αιματηρής βίας.
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 10:23 am

alkimachos έγραψε:
φιλε μιχαλη το επιασα απο τη πρωτη στιγμη αυτο που ειπες, και στεκει....αλλά και πάλι βλεπω υπερβολη στα λεγομενα σου(αποψη μου σωστα?)!!!Και να σου πω κατι??το κακο υπαρχει παντου γυρω,στο μεγαλυτερο μερος απο εμας εξαρταται αν παρασυρθουμε,και για να εχει ενα ατομο δυνατη και ακλονητη προσωπικοτητα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο!!!και απ'την αλλη φιλε μου προτιμω να μην σκαμπαζω μια απο νεα ταξη και να ειμαι ενας απλος ανθρωπακος παρα να καταλαβαινω και να εχω το δικο σου αναιτιο ειρωνικο ύφος που πηγαζει απο παραγοντες που θα τους κατανοησεις μονο απο βαθια αυτογνωσια 8) Και αυτους που δεν καταλαβαινουν αστους να προσπαθουν ειναι προτιμοτερο απ'το να ειναι στην ανδρανεια :D ΑΑΑΑ και μιας που μιλαμε για δραση αν δεν θες να μενεις στα λογια, σου προτινω να δωσεις τα φωτα σου στους υπόλοιπους που δεν σκαμπαζουν και να μην τους ειρωνεύεσαι!!! Τεσπα εσυ ξερεις τι να πω???? τελος συζητησης για μενα οποιαδηποτε συνεχεια ειναι ανουσια!!τα λεμε

Δεν σε ειρωνεύτηκα ποτέ. Δεν υπάρχει ειρωνικό ύφος στα γραπτά μου, όσοι με διαβάζουν στο orthdoxia.forumup το ξέρουν καλά. Βρήκες ένα μήνυμα προς τον Yermak και πας να το κάνεις διαχρονική ιδιότητα. Από τη μύγα ξύγκι.
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 10:58 am

Παράθεση :
Αν σκέφτονταν οι επαναστάτες του 21 με δεδομένα "μη βίας" σήμερα θα μιλούσαμε Τούρκικα και θα φορούσαμε φερετζε..

Στην Οθωμανική αυτοκρατορία οι Ρωμιοί ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλούν διάλεκτους της Ελληνικής.

Αντίθετα, χωρίς την επέμβαση των μεγάλων δυνάμεων στη μάχη του Ναυαρίνου, δεν θα έμενε ούτε ένας ζωντανός να μιλάει Ελληνικά στα επαναστατημένα μέρη.

Τέλος, όσοι έπεσαν στην δαιμονική πλάνη της βίας, δεν βγήκαν στα φόρουμ της εποχής να λένε ότι σκοπεύουν να επαναστατήσουν, δηλαδή να σκοτώσουν Τούρκους και προσκυνημένους. Ο τρόπος σκέψης του ερέβους ακολουθήθηκε, με:

- μυστικότητα στην αρχή,
- μαζικές δολοφονίες μετά,
- την αναπόφευκτη επέμβαση των μεγάλων δυνάμεων στο τέλος,

και οδήγησε στο ψευτο-ρωμέικο, στο προτεκτοράτο της εβραιομασονίας.

Το επαναστατικό πνεύμα της εποχής εντάσσονταν στα γενικότερα πλαίσια για την ανατροπή των βασιλικών καθεστώτων και την τοποθέτηση ψευτο-δημοκρατιών σε όλη την Ευρώπη με μακροχρόνιο στόχο την ένωση. Δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και μετά την παγκόσμια ένωση.
ultimate
Διαχειριστής
Διαχειριστής
ultimate

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 11:42 am

Παιδιά ηρεμήστε. Και το λέω για όλους, αυτό...
Η καλύτερη υπηρεσία που μπορούμε να προσφερουμε στην Νέα Ταξη, είναι οι καυγαδες και η διχόνοια μεταξύ μας. Όλοι μας ειμαστε ανθρωποι σκεπτόμενοι (έτσι θέλω να πιστευω τουλάχιστον), και όλοι μας καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα, τι στηνεται, πίσω από τις πλάτες μας.
Ο χώρος αυτός στήθηκε, με συγκεκριμένο σκοπό.
Την ενημέρωση για όλα αυτά,, την έρευνα και την συλλογική προσπάθεια ενημέρωσης και των γύρω μας.
Εχω υπάρξει συμφορουμίστρια με όλα τα μέχρι στιγμής εγγεγραμένα μέλη, και γνωρίζω λίγο ως πολύ τις απόψεις τους. Απόψεις που πολλές φορές διαφερουν μεταξύ τους. Όμως πέρα από τις όποιες διαφορές, θεωρώ ότι ο κοινός στόχος είναι σημαντικότερος, αν θέλουμε να λέμε πως νοιαζόμαστε εντέλει.
Αν είμασταν θεοσοφιστές, θα καλυπτόμασταν από το esoterica, κι αν είμασταν αναρχικοί από το Indymedia. Κανείς όμως από εμάς, δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο... Απλά σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε, που οι περισσότεροι εξ ημών ανήκουν ιδεολογικά στον χώρο της Ορθοδοξίας. Και οι περισσότεροι εξ ημών, φευγάτοι από άλλα φόρουμ που ο ρόλος τους, ήταν αν μη τι άλλο αμφισβητούμενος.
Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου Μιχάλη, όπως επίσης καταλαβαίνω και τα άλλα τα παιδιά, που δεν σε γνωρίζουν, όπως κι εσυ δεν τα γνωρίζεις. Μέσα από την τριβή και τους διαλόγους θα βρεθουν κοινα σημεία αναφοράς και είμαι σιγουρη γι αυτό. Λίγη υπομονή χρειάζεται από μεριάς όλων μας.
Θέλω να επισημανω, πως στο θεμα που στεκεται ο Μιχαλης (έτσι τουλάχιστον εγω το κατανοώ), το θέμα της προβοκάτσιας, θα χρειαστεί η προσοχή όλων μας.
Θα μας επισκεφτουν διάφοροι, "περίεργοι". Μασωνοι, θεοσοφιστές, νεοταξίτες, άτομα που πιθανα κάθε μας κουβεντα, θα προσπαθησουν να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Θα μας χτυπήσουν, με ορατούς αλλά και αόρατους τρόπους, προκειμένου να σταματήσει αυτό που ξεκινήσαμε (ήδη εγω εχω τα πρωτα "συμπτώματα"). Το μόνο όπλο μας και η μόνη άμυνά μας, είναι η εμπιστοσύνη μεταξύ μας (τουλάχιστον ημων των πρωτων συντελεστων) η ανοχή στην διαφορετικότητά μας, η προσοχή και φυσικά η προσευχή.
Όλοι μας, έχουμε να προσφερουμε το λιθαρακι μας, σε αυτό που επιχειρούμε. Όλοι, είμαστε απαραιτητοι.
Ήδη τα πρωτα αποτελέσματα, από αυτη την προσπάθεια, άρχισαν να φαινονται. Τα βιντεο από το you tube team, γινονται ανάρπαστα, η πρωτη ολοκληρωμένη συλλογική δουλειά, αυτη την στιγμή ανεβαινει στο google video και σε λίγο θα έχετε το λινκ ώστε να την παρακολουθήσετε και να κάνετε τις πιθανές επισημάνσεις και διορθωσεις, προτού μετατραπεί σε DVD και αρχίσει να κοπιάρεται και να μοιράζεται στους αδελφούς, στους γείτονες, στους φίλους μας.

Όσο για την βία η οποία αναφέρθηκε....
Όσον αφορα εμένα, θα απαντήσω με μια στροφη από ενα παλιό αγαπημένο τραγουδακι του μακαριτη του Νικόλα του Ασιμου:

"και οι θεοί σαν πειθονται
εαν υπάρχει ανάγκα
για πόλεμο δεν έκανα
ποτέ εγω τον μάγκα
και ούτε νεροπίστολο
δεν έχω στην παράγκα..."
Yermak
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος
Yermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 12:16 pm

Παράθεση :
Στην Οθωμανική αυτοκρατορία οι Ρωμιοί ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλούν διάλεκτους της Ελληνικής.

Αντίθετα, χωρίς την επέμβαση των μεγάλων δυνάμεων στη μάχη του Ναυαρίνου, δεν θα έμενε ούτε ένας ζωντανός να μιλάει Ελληνικά στα επαναστατημένα μέρη.
Που ποτέ δεν θα συνέβαινε διασωστική επέμβαση των ξένων δυνάμεων εάν πρώτα δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΠΛΑ οι σκλαβωμένοι έλληνες, διότι δεν θα υπήρχε κίνητρο η αιτία προς σωστική επέμβαση ενός ανάξιου λόγου λαού που αποδέχεται αδιαμαρτύρητα την τυρρανία και σκλαβιά.
Α και προτιμάω να αποκαλούμαι Έλληνας και όχι Ρωμιός ήτοι υποτελής της ρωμαικής αυτοκρατορίας.

"Το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να ποτίζεται από καιρό σε καιρό με το αίμα πατριωτών και τυρράνων" - Τόμας Τζέφερσον

Από εκεί και πέρα εάν χρειαστεί έσχατη ένοπλη επανάσταση και για να αποτινάξουμε τη νέα τάξη αυτό θα εξαρτηθεί από το βαθμό καταπίεσης και τυρρανίας που θα προσπαθήσουν να μας επιβάλουν. Δεν μου απαντήσατε όμως? Αν σας επιβάλουν με τη βία το υποδερμικό τσίπωμα* θα το δεχτήτε δίχως να προβάλετε αντίσταση?

*: (οι χριστιανοί θα το πουν χάραγμα του αντιχριστου καθώς δίχως αυτό δεν θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές)
Λέων
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 1:19 pm

Λέων έγραψε:
Καταρχήν συμφωνώ ότι έχουμε πόλεμο με αυτούς που θέλουν να μας σκλαβώσουν,το πως θα τους πολεμήσουμε είναι άλλο θέμα....στη φάση που είμαστε μόνο με την ενημέρωση των συνανθρώπων μας μέσω του φόρουμ και όπως κάνουμε με την μετάφραση youtube video με σκοπό την αφύπνισή τους....Και όταν έρθει η ώρα θα πάρουμε και τα όπλα....Γιατί η πραγματική επανασταση χρειάζεται όπλα...

Καλημέρα Συνέλληνες

Όπως βλέπετε στα παραπάνω λόγια μου δεν αναφέρω την λέξη ΒΙΑ...και ούτε δίνω κάποια έννοια ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε Βια.
Όπως είπανε και οι υπόλοιποι συνφορουμίστες Μιχάλη,ο καθένας εδώ μέσα είμαστε απλοί άνθρωποι που δουλεύουμε για ένα μεροκάματο,που έχουμε ή αποκτήσαμε αυτές τις ανησυχίες περί νέας τάξης,που βλέπουμε ότι σε λίγο καιρό οι ελευθερίες που έχουμε θα σκλαβωθουν και αυτή η ώρα Μιχάλη θα έρθει.Εγώ προσωπικά δεν θέλω να σκλαβωθώ όπως και κανένας άνθρωπος στον κόσμο...Και όταν θα έρθει η ώρα να πολεμήσω την σκλαβιά που έρχεται θα το κάνω με κάθε κόστος και φυσικά θα έχω την βοήθεια του Θεού....

Εάν στα παραπάνω λόγια μου σου έδωσα να καταλάβεις ότι προωθώ την Βια,τότε κατάλαβες λάθος......
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 1:50 pm

Παράθεση :
Παράθεση :
Και όταν έρθει η ώρα θα πάρουμε και τα όπλα
Όπως βλέπετε στα παραπάνω λόγια μου δεν αναφέρω την λέξη ΒΙΑ
Σε είχα για πιο έξυπνο ρε Λέων. Δεν πειράζει, κάτσε να δεις μερικά που λέω παρακάτω ότι κανείς δεν θα πάρει τα όπλα και γιατί.

Yermak έγραψε:
Παράθεση :

Που ποτέ δεν θα συνέβαινε διασωστική επέμβαση των ξένων δυνάμεων εάν πρώτα δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΠΛΑ οι σκλαβωμένοι έλληνες, διότι δεν θα υπήρχε κίνητρο η αιτία προς σωστική επέμβαση ενός ανάξιου λόγου λαού που αποδέχεται αδιαμαρτύρητα την τυρρανία και σκλαβιά.
Ποια διασωστική επέμβαση. Ένα κομμάτι Οθωμανικού εδάφους ήθελαν οι Άγγλοι, με ή χωρίς τους ιθαγενείς. Πρόσχημα ήταν οι Έλληνες. Σικέ η επιτυχία της επανάστασης.

Υπό τον Τουρκικό ζυγό, για ψύλλου πήδημα έχανες ζωή και περιουσία όπως λέει και ο θούριος. Δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή κατάσταση ο Τουρκικός ζυγός, ούτε με την προ τσιπώματος κατάσταση (μετά το τσίπωμα είναι αργά είπαμε).

Σχέση ο Τουρκικός ζυγός σήμερα έχει μόνο με κατάλοιπα του ραγιαδισμού δηλαδή με την αρρωστημένη στάση απέναντι στην εξουσία και τη νομιμότητα. Που σε κανένα κράτος της δύσης δεν υπάρχει, μόνο όπου πέρασαν οι αλητότουρκοι.

Παράθεση :
"Το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να ποτίζεται από καιρό σε καιρό με το αίμα πατριωτών και τυρράνων" - Τόμας Τζέφερσον

Σαν να μη διάβασες καθόλου τι έγραψε η ultimate. Σταμάτα να δίνεις τροφή σε όσους ψάχνουν για λόγια να πιαστούν για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, και να σταματήσουν την προσπάθεια αυτή.

Παράθεση :
Από εκεί και πέρα εάν χρειαστεί έσχατη ένοπλη επανάσταση και για να αποτινάξουμε τη νέα τάξη αυτό θα εξαρτηθεί από το βαθμό καταπίεσης και τυρρανίας που θα προσπαθήσουν να μας επιβάλουν.

Το βαθμό καταπίεσης και τυρρανίας δεν θα τον μάθεις ποτέ φίλε μου, γιατί όταν θα δείξουν τα δόντια τους θα είσαι ήδη τσιπωμένος υπό την επήρεια ηλεκτρονικού και χημικού mind control ή νεκρός από αρρώστειες και θεομηνίες. Κανείς δεν θα τσιπωθεί με τη βία, όσοι επιβιώσουν θα παρακαλάνε για να τσιπωθούν. Κανείς δεν θα επιβάλλει με τη βία το υποδερμικό τσίπωμα.

Άρα πρέπει να εμποδιστεί το σχέδιο εν τη γενέση, και μόνο σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Του πραγματικού Θεού, όχι του Θεού των μασονο-παπάδων. Σύμφωνα με το θέλημα του Θεού είναι τα ειρηνικά μέσα.

Με ενημέρωση όχι μόνο του πληθυσμού γενικώς για τις τεχνολογίες και τις πολιτικές μεθόδους αλλά με στόχο κυρίως όσους βρίσκονται σε θέσεις μέσα στο κράτος που δεν θα πιστέψουν ότι θα γλυτώσουν το τομάρι τους από το τσίπωμα γλύφοντας τα οπίσθια των τσιρακίων της νέας τάξης.

Και ακόμα περισσότερο, με στόχο όσους έχουν συνείδηση και διαπροσωπικές ικανότητες, μέσα στο κράτος. Γιατί στην τελική αυτοί είναι που μετράνε.
Λέων
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 2:19 pm

Δηλαδή φίλε Μιχάλη εάν επιβιώσεις θα παρακαλάς να τσιπωθείς????

Ποιός σου είπε ότι είμαι έξυπνος,είμαι ο λιγότερο έξυπνος που υπάρχει στον κόσμο και από τους πολλούς Συνέλληνες Ορθόδοξους που δεν θα πάρουν το χάραγμα του ταγκαλάκου και θα πολεμήσω με κάθε κόστος ώστε να μην το πάρει κανένας...Πάντα με την βοήθεια του Θεού Μου...

Όσο για τον βαθμό καταπίεσης και τυρρανίας που προσπαθούν και ήδη μας επιβάλουν εμείς τον Βλέπουμε,και προσπαθούμε να τον πολεμήσουμε...

Εσύ ζείς σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο?Είσαι τόσο απαισιόδοξος ώστε να παρακαλάς για το χάραγμα όταν αυτό έρθει??

Μάλλον είσαι σε λάθος φόρουμ....και το άν θα μείνεις εξαρτάται μόνο από εσένα και απο τα γραφόμενα σου...
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 3:56 pm

Λέων έγραψε:
Δηλαδή φίλε Μιχάλη εάν επιβιώσεις θα παρακαλάς να τσιπωθείς????

Όχι ακριβώς. Παράλληλα πάνε τα δύο: χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πχ αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της γρίππης, θα είναι αδύνατο να επιβιώσεις, θα επιβιώσουν μόνο οι τσιπωμένοι. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζουν.

Παράθεση :
Είσαι τόσο απαισιόδοξος ώστε να παρακαλάς για το χάραγμα όταν αυτό έρθει??

Όχι βέβαια. Δεν έχουμε αλληλο-ενημερωθεί μεταξύ μας αρκετά για τα σχέδια της Νέας Τάξης και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται, ελάχιστοι εδώ μέσα μοιάζουν να ξέρουν ποιο είναι το σχέδιο ακριβώς. Το σχέδιο δεν είναι να μας πούνε μια ωραία βραδυά "και τώρα περάστε να βάλετε το χάραγμα, αλλιώς δεν θα μπορείτε να ψωνίσετε".

Ούτε να μας πούνε "αν δεν το βάλετε, θα σας το βάλουμε εμείς εκεί που ξέρετε μεγενθυμένο". Δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο θα εγκατασταθεί η παγκόσμια δικτατορία. Για τα μυαλά μας γίνεται η προσπάθεια του ερέβους, με τη θέλησή μας να τσιπωθούμε για να γλυτώσουμε από "φυσικές" καταστροφές, τοπικούς πολέμους, αρρώστιες, βίαιη αναρχία κλπ. Τα μυαλά μας θέλουν, όχι τα σώματά μας, τα σώματά μας μπορούν να τα εξολοθρεύσουν με βιολογικά όπλα και να μη μείνει ούτε ένας. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος είναι το ΕΚΟΥΣΙΟ τσίπωμα.

Επίσης τσίπωμα δεν σημαίνει μόνο ότι μπορείς να ψωνίσεις. Τσίπωμα του επόμενου σταδίου σημαίνει ζόμπι. Ηλεκτρονικό mind control, χημικό mind control, μόνιμη ύπνωση. Δεν τα έχουμε αναλύσει αρκετά αυτά για τις τεχνολογίες ελέγχου του νου μάλλον.
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 4:27 pm

Υπάρχουν και δυνάμεις που εμποδίζουν την Νέα Τάξη, άυλες αγγελικές δυνάμεις που επεμβαίνουν με συγχρονικότητες. Αλλά υπάρχει υπερσυμπαντικός νόμος όπου δεν επιτρέπεται να αναγκάζουν τους ανθρώπους οι άγγελοι, οι άνθρωποι έχουν την ευθύνη των επιλογών τους. Δεν επιτρέπεται ούτε στους άγγελους του σκότους να επιβληθούν με τη βία, γι αυτό και η τόση προσπάθεια για πλάνη των ανθρώπων. Γι αυτό και είναι κρίσιμη η μαζική αποδοχή από τους ανθρώπους για την επιτυχία ή μη της παγκόσμιας δικτατορίας.
Λέων
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 6:01 pm

Μιχάλης έγραψε:

Όχι ακριβώς. Παράλληλα πάνε τα δύο: χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πχ αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της γρίππης, θα είναι αδύνατο να επιβιώσεις, θα επιβιώσουν μόνο οι τσιπωμένοι. Αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζουν.

(Αποκάλυψις 14:9) Έπειτα ακολούθησε ένας άλλος άγγελος, τρίτος στη σειρά, λέγοντας μεγαλόφωνα: «Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και δέχεται χάραγμα στο μέτωπο ή στο χέρι του,

(Αποκάλυψις 14:10) θα πιει κι αυτός από το ανόθευτο κρασί του θυμού του Θεού, με το οποίο είναι γεμισμένο το ποτήρι της οργής του, και θα βασανίζεται μέσα στη φωτιά και στο θειάφι, στην παρουσία των αγίων αγγέλων του και στην παρουσία του Αρνιού.

(Αποκάλυψις 14:11) Και ο καπνός από το βασανισμό τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων, και ανάπαυση δεν έχουν ούτε μέρα ούτε νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος δέχεται το χάραγμα του ονόματός του.

Aυτοί που θα πάρουν τα χάραγμα σίγουρα θα επιβιώσουν φίλε Μιχάλη!!!!

(Αποκάλυψις 14:12) Κι εδώ είναι που θα φανεί η υπομονή των χριστιανών που τηρούν τις εντολές του Θεού και ασκούν την πίστη τους στον Ιησού!»

Μιχάλης έγραψε:

Δεν έχουμε αλληλο-ενημερωθεί μεταξύ μας αρκετά για τα σχέδια της Νέας Τάξης και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται, ελάχιστοι εδώ μέσα μοιάζουν να ξέρουν ποιο είναι το σχέδιο ακριβώς.

Το ότι δεν έχουμε αλληλο ενημερωθεί μεταξύ μας για την Νέα Τάξη,αυτό είναι πολύ σίγουρο....
Να ξέρεις ότι οι ελάχιστοι εδώ μέσα γνωρίζουν πολλά περισσότερα πραγματα από όσα νομίζεις ότι ξέρεις εσύ...
Εάν εσύ ξέρεις ακριβώς το σχέδιο της νέας τάξης θα χαρούμε πολύ να το μοιραστείς μαζί μας...
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 6:37 pm

Η Αποκάλυψη έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο σκεπτικό των ανθρώπων εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Από την εποχή του Νέρωνα μιλάγανε για Αντίχριστο και για σημεία των καιρών. Αλλού έχω φτύσει αίμα να εξηγήσω ότι η Αποκάλυψη δεν περιγράφει τα σημερινά και προσεχή γεγονότα, αλλά κάτι πιο μελλοντικό, διότι είναι πολλές οι προφητείες Αγίων που δεν έχουν βγει ακόμα, και προηγούνται της εποχής του Αντιχρίστου.

Για να το βάλουμε σε μία πρόταση να γίνει πιο σαφές:

Μιχάλης έγραψε:

Όχι ακριβώς. Παράλληλα πάνε τα δύο: χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πχ αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της γρίππης, θα είναι αδύνατο να επιβιώσεις, θα επιβιώσουν μόνο οι τσιπωμένοι αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζουν.

Δηλαδή άλλο το επιδιωκόμενο από τη Νέα Τάξη, άλλο αυτό που θα γίνει. Το επιδιωκώμενο είναι να πεθάνουν όσοι δεν τσιπωθούν. Αυτό που θα γίνει είναι άγνωστο. Ενδέχεται να τα καταφέρουν, και να είναι το τέλος της ελεύθερης ανθρωπότητας, και μόνο μετά από πολλά χρόνια να αυτοκαταστραφεί η δικτατορία από εσωτερικές ίντριγγες των ιλλουμινάτι. Ενδέχεται να βρεθεί κρίσιμη μάζα ανθρώπων που θα καταλάβει τι τους ετοιμάζει η Νέα Τάξη και θα εμποδίσουν την εξέλιξη αυτή πριν καν αρχίσει.

Για παράδειγμα κάποιοι στρατηγοί των ΗΠΑ ζήτησαν τη βοήθεια της... Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να εμποδιστεί το τρελλοκομείο των neocons από το να βομβαρδίσουν το Ιράν και να ξεκινήσουν παγκόσμιο πόλεμο! Οι δυνάμεις της κοινής λογικής βρίσκονται παντού.
Yermak
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος
Yermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 7:42 pm

Παράθεση :
Σε είχα για πιο έξυπνο ρε Λέων. Δεν πειράζει, κάτσε να δεις μερικά που λέω παρακάτω ότι κανείς δεν θα πάρει τα όπλα και γιατί.
Λοιπόν κ.Μιχάλη, ή θα σταματήσεις ΤΩΡΑ το ειρωνικό και απαξιωτικό σου ύφος και την προσπάθεια δυναμητισμού της συζήτησης ή θα μας αναγκάσεις να επέμβουμε ως συντονιστές πράγμα που δεν επιδιώκουμε, ούτε μας αρέσει αλλά είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί ένα επίπεδο διαλόγου.
Ας μην ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε με διαγραφές.
Γι'αυτό σου κάνω την τελευταία έκληση για να συμμορφωθείς. Την επόμενη φορά που θα κάνεις επίθεση επί προσωπικού adhominen σε άλλο μέλος του φόρουμ, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 8:23 pm

Yermak έγραψε:
Παράθεση :
Λοιπόν κ.Μιχάλη, ή θα σταματήσεις ΤΩΡΑ το ειρωνικό και απαξιωτικό σου ύφος και την προσπάθεια δυναμητισμού της συζήτησης ή θα μας αναγκάσεις να επέμβουμε ως συντονιστές πράγμα που δεν επιδιώκουμε, ούτε μας αρέσει αλλά είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί ένα επίπεδο διαλόγου.
Ας μην ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε με διαγραφές.
Γι'αυτό σου κάνω την τελευταία έκληση για να συμμορφωθείς. Την επόμενη φορά που θα κάνεις επίθεση επί προσωπικού adhominen σε άλλο μέλος του φόρουμ, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.

Δεν υπάρχει καμία ειρωνεία εδώ. Απορώ πως είναι τόσο δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ εμάς των δύο Yermak. Τόσες πολλές φορές συνέβη άλλα να λέει ο ένας κι άλλα καταλαβαίνει ο άλλος. Ξέρω ότι δεν υπάρχει καμία κακία, είναι κάποια ασυμβατότητα του τρόπου σκέψης μας. Κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ να μπω στο μυαλό σου και να ακολουθήσω το σκεπτικό σου. Το βλέπω σαν προσωπική μου πρόκληση να καταφέρω να βρω το μήκος κύματός σου.

Αν και σε αυτό το μήνυμα βλέπεις επίθεση επί προσωπικού ή ειρωνία, προτείνω να ρωτήσεις και τους άλλους.
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 8:30 pm

Λέων δεν πρόσεξα από την αρχή ότι ήσουν συντονιστής. Τώρα έγινες;
Yermak
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος
Yermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 8:34 pm

Παράθεση :

Σαν να μη διάβασες καθόλου τι έγραψε η ultimate. Σταμάτα να δίνεις τροφή σε όσους ψάχνουν για λόγια να πιαστούν για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, και να σταματήσουν την προσπάθεια αυτή.
Ακουσε να δεις κ.Μιχάλη, δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ στην ζωή μου έχω κάποιες αξίες, και οι αξίες αυτές είναι ασυμβίβαστες. Μια από αυτές είναι η ελευθερία και ο αγώνας για τη δικαιοσύνη. Και για να προστατεύσω αυτές τις αξίες όταν απειλούνται είμαι διατεθημένος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί.
Το τι θα πουνε άθλιοι προβοκάτορες ή πρακτορίσκοι και τι δόλιες διαστρευλώσεις θα κάνουν στα λεγόμενα μου εδώ είμαι παρόν για να τα αποκρούσω. Δεν τους φοβάμαι και ούτε θα έπρεπε να τους φοβάσε και εσύ.
Για την ώρα πάντως εσένα μόνο έχω δει να κάνεις προσπάθειες χειραγώγησης των απόψεων άλλων μελών σε αυτό το φόρουμ μέσω εκβιασμών αποχώρησης και διάσπασης του φόρουμ.
Θεωρώ καλή την πίστη ότι δεν το κάνεις από δόλο αλλά από το πάθος σου να υπερασπίσεις τον τρόπο σκέψης σου. Θα σε πρότεινα λοιπόν να συμμορφωθείς και να μάθεις να ακούς λίγο περισσότερο και τους άλλους εκτός μόνο από το να μιλάς.
Πρέπει να καταλάβεις ότι παραβιάζεις τους κανονισμούς του Φόρουμ. Διάβασε τους ξανά.
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 11:04 pm

Παρακαλώ πάτε στο επόμενο μήνυμα. Το παρακάτω είναι εκτός θέματος.

Yermak έγραψε:
Ακουσε να δεις κ.Μιχάλη,

Δεν σε είδα να αποκαλείς άλλους "κ.". Σου αρέσει εσένα να σε λένε κ. Yermak; Δεν ισχύουν και για σένα οι κανόνες και οι καλοί τρόποι; Μόνο για τα απλά μέλη απαιτείται η ευγένεια, κι εσύ θα γράφεις ότι γουστάρεις; Σκέψου το πριν απαντήσεις σε παρακαλώ. Είναι άδικο. Εγώ δεν σε ειρωνεύομαι ούτε προσθέτω γράμματα στο όνομα σου, εσύ γιατί με προκαλείς;

Αισθάνομαι σαν να μου την έχεις στημένη, εγώ προσέχω την κάθε λέξη κι εσύ γράφεις ότι θέλεις, με αποκαλείς κ. Μιχάλη, με κατηγορείς αυθαίρετα για πράγματα που δεν ρωτάς κανέναν αν συμφωνεί αν είναι δίκαια αυτά που λέω, και νομίζεις ότι πάω να σου φάω την εξουσία.
enemy
Διαχειριστής
Διαχειριστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 11:15 pm

Παιδιά αν έχετε να πείτε κάτι επί του θέματος καλώς,διαφορετικά το θέμα θα πάει για κλείδωμα...
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΔευ Δεκ 01, 2008 11:21 pm

Διογένη και enemy, περιμένω να πείτε κι εσείς για την διάδοση της βία ως λύση, αν πρέπει να φιλοξενούμε αυτούς που μιλάνε υπέρ της βίας.

Γιατί δεν κάνουμε μια ψηφοφορία με όλα τα μέλη, αν πρέπει να δεχόμαστε άτομα που μιλάνε υπέρ της βίας; Δεν είναι πιο δίκαιο να έχουν όλοι λόγο;

Βγάλε τα γυαλιά του διαχειριστή Yermak που σε κάνουν να βλέπεις συνωμότες που πάνε να σου φάνε την εξουσία, και δες ποιο είναι το δίκαιο. Είναι δίκαιο να ψηφίζουμε όλοι; Και δημοκρατικά μέσω διαλόγου να αποφασίζουμε ποιο είναι το σωστό; Είδες εσύ καμία δημοκρατία να ανέχεται να μιλάνε υπέρ της βίας για ανατροπή του καθεστώτος;

Αν δεν μπορείς να πείσεις άλλους για κάτι που εσύ θεωρείς σημαντικό όπως το δικαίωμα να σκοτώνεις ανθρώπους για ανατροπή καθεστώτων, και αυτοί προτιμούν τον ειρηνικό και συμβολικό τρόπο, και προτιμούν επίσης να μη μπλέξουν με πράκτορες, τότε τι πρέπει να γίνει; Το δικό τους να γίνει, ή το δικό σου; Δεν τους πέφτει λόγος με ποιον θα συναναστρέφονται;

Έχει ένα μέλος δικαίωμα να ζητάει από τα άλλα μέλη να μην κάνουν εγκλήματα κατά της ζωής και να μη τα προμοτάρουν; Και να το θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής;

Παράθεση :
για να προστατεύσω αυτές τις αξίες όταν απειλούνται είμαι διατεθημένος να δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί.

Συμφωνούμε. Και ο Θεός μας θέλει να βρίσκουμε τον τρόπο να προστατεύουμε τις αξίες μας χωρίς να σκοτώνουμε, και χωρίς να πεθαίνουμε εάν είναι δυνατόν, γιατί η ζωή είναι θείο δώρο. Όχι να πηδάμε από γκρεμούς, αλλά να γινόμαστε καλοί ορειβάτες.

Στην πραγματικότητα γίνεται κομμάτι της Νέας Τάξης ο άνθρωπος που πάει στον πόλεμο για μια ιδέα τοποθετημένη στο κεφάλι του από άλλους, πχ για τη "δημοκρατία" των κομμάτων. Στην αρχαία Αθήνα ξέρετε πως τιμωρούνταν η δημοιυργία κόμματος; Με θάνατο.

Παράθεση :
Το τι θα πουνε προβοκάτορες ή πρακτορίσκοι και τι δόλιες διαστρευλώσεις θα κάνουν στα λεγόμενα μου εδώ είμαι παρόν για να τα αποκρούσω.

Οι προβοκάτορες αν σε βάλουν στο στόχαστρο θα υποδύονται εσένα σε άλλο forum, πχ στο truth. Με σκοπό να δημιουργήσουν μίσος εναντίον σου από άτομα με τα οποία έχεις διαφωνήσει ή μαλώσει, που θα νομίζουν ότι αλληλοβρίζονται με εσένα. Θα τα βρίζουν, θα τα εξευτελίζουν, όχι μόνο από το forum, αλλά περισσότερο από blogs. Εσύ θα λες ότι δεν έχεις καμία σχέση, αλλά κανείς από τους υβριζόμενους δεν θα σε πιστεύει. Αυτό έχει γίνει. Αλλά πρέπει να υπάρχουν και χειρότερα. Τι γίνεται αν οι υβριζόμενοι δουν το αυτοκίνητό τους καμένο και νομίζουν ότι το έκαψες εσύ; Σε κάνουν μαύρο στο ξύλο, ή σε τραβάνε στα δικαστήρια;

Παράθεση :
Δεν τους φοβάμαι και ούτε θα έπρεπε να τους φοβάσε και εσύ.

Εγώ δεν τους φοβάμαι, αλλά προσπαθώ να κάνω το θέλημα του Θεού. Δεν είναι θέλημα Θεού η αφαίρεση ζωής, ούτε η αυτοκτονία. Η ζωή είναι θείο δώρο.
Yermak
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος
Yermak

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΤρι Δεκ 02, 2008 1:18 pm

Παράθεση :
Βγάλε τα γυαλιά του διαχειριστή Yermak που σε κάνουν να βλέπεις συνωμότες που πάνε να σου φάνε την εξουσία, και δες ποιο είναι το δίκαιο.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και λες ανοησίες. Δεν είναι ιδιοκτησία μου το φόρουμ. Αν ήταν να είσαι σίγουρος ότι θα είχες φύγει με την πρώτη επίθεση adhom που έκανες στο Λέων και την προσπάθεια διάσπασης και διχασμού του φόρουμ. Συντονιστής έγινα για να βελτιώσω κάποια τεχνικά θέματα του φόρουμ και για να προσπαθήσω να βάλω κάποια τάξη στις συζήτήσεις μέχρι να αναλάβουν άλλοι μετά. Σύντομα θα αποχωρήσω από αυτό το στάτους διότι δεν έχω χρόνο για διαχείριση και συνεχή παρακολούθηση των θεμάτων. Αλλά δεν σεβάστηκες ούτε το ένα ούτε το άλλο ούτε τις εκκλήσεις μου για καταλάγιασμα της συζήτησης.. Τι να σου πω. Λυπάμαι για σένα και το χαρακτήρα σου..

Δεν έχω κάτι άλλο να πω στη συζήτηση. Αν συμφωνούν και οι άλλοι προτείνω να κλειδωθεί το θέμα καθώς έχει εκτραχυνθεί και εκφυλιστεί το νήμα σε επίπεδο γελοίου ξεκατινιάσματος.
Λέων
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΤρι Δεκ 02, 2008 1:22 pm

K.Μιχάλης έγραψε:
Διογένη και enemy, περιμένω να πείτε κι εσείς για την διάδοση της βία ως λύση, αν πρέπει να φιλοξενούμε αυτούς που μιλάνε υπέρ της βίας.

K.Μιχάλη,
1ον) αν έχεις καταλάβει καλά εδώ δεν διαδίδει κανένας την βία και ο καθένας εχει την ελευθερία λόγου να πει ότι θέλει με σκοπό να μας βοηθήσει ενάντια στην νέα τάξη..
2ον) δεν έχεις καταλάβει ότι εσένα φιλοξενούμε εδώ στο φόρουμ...Και είναι δικαίωμα μας να φιλοξενούμε όλο τον κόσμο και όποιες ιδέες έχει...

K.Μιχάλης έγραψε:
Γιατί δεν κάνουμε μια ψηφοφορία με όλα τα μέλη, αν πρέπει να δεχόμαστε άτομα που μιλάνε υπέρ της βίας; Δεν είναι πιο δίκαιο να έχουν όλοι λόγο; .

Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;;;Είδες εσύ καμιά ψηφοφορία στο αγαπημένο σου φόρουμ;;;;

K.Μιχάλης έγραψε:
Βγάλε τα γυαλιά του διαχειριστή Yermak που σε κάνουν να βλέπεις συνωμότες που πάνε να σου φάνε την εξουσία, και δες ποιο είναι το δίκαιο. Είναι δίκαιο να ψηφίζουμε όλοι; Και δημοκρατικά μέσω διαλόγου να αποφασίζουμε ποιο είναι το σωστό; Είδες εσύ καμία δημοκρατία να ανέχεται να μιλάνε υπέρ της βίας για ανατροπή του καθεστώτος;

Βγάλε εσύ πρώτα τον στύλο της Δεή από το μάτι σου και έλα να μιλησουμε για δικαιοσύνη....Και το άν είναι δίκαιο να ψηφίζουμε όλοι και δημοκρατικά μέσω διαλόγου να αποφασίζουμε ποιό είναι το σωστό,πιστεύω ότι έχεις πλήρη κάλυψη για την δικαιοσύνη και την δημοκρατικότητα απο το αγαπημένο σου φόρουμ....

K.Μιχάλης έγραψε:
Αν δεν μπορείς να πείσεις άλλους για κάτι που εσύ θεωρείς σημαντικό όπως το δικαίωμα να σκοτώνεις ανθρώπους για ανατροπή καθεστώτων, και αυτοί προτιμούν τον ειρηνικό και συμβολικό τρόπο, και προτιμούν επίσης να μη μπλέξουν με πράκτορες, τότε τι πρέπει να γίνει; Το δικό τους να γίνει, ή το δικό σου; Δεν τους πέφτει λόγος με ποιον θα συναναστρέφονται;

Μάλλον θα πρέπει να πείσεις πρώτα τα μέλη στο αγαπήμενο σου φόρουμ ότι έχουν πάρει τον λάθος δρόμο και ότι κοροιδεύουνε τα απλά μέλη με σκοπό την πλάνη και μετά έλα να μας πεισεις και εμάς για τους ειρηνικούς τρόπους αντιμετώπισης της νέας τάξης.....

K.Μιχάλης έγραψε:
Έχει ένα μέλος δικαίωμα να ζητάει από τα άλλα μέλη να μην κάνουν εγκλήματα κατά της ζωής και να μη τα προμοτάρουν; Και να το θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής;

Έχει δικαίωμα η νέα τάξη να κάνει εγκλήματα κατά της ζωής μας;;;Και εμείς να είμαστε αδιάφοροι;;

K.Μιχάλης έγραψε:
Στην πραγματικότητα γίνεται κομμάτι της Νέας Τάξης ο άνθρωπος που πάει στον πόλεμο για μια ιδέα τοποθετημένη στο κεφάλι του από άλλους, πχ για τη "δημοκρατία" των κομμάτων. Στην αρχαία Αθήνα ξέρετε πως τιμωρούνταν η δημοιυργία κόμματος; Με θάνατο.

Εδώ δεν δημιουργούμε κανένα κόμμα άρα δεν θα τιμωρηθούμε...Εμείς είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε...Εσύ;;;

K.Μιχάλης έγραψε:
Οι προβοκάτορες αν σε βάλουν στο στόχαστρο θα υποδύονται εσένα σε άλλο forum, πχ στο truth..

Eγώ όταν ήρθα κατάσκοπος στο τρούθ,φανέρωσα το ποιός είμαι..Εσύ πότε θα μας πείς ποιός είσαι;;

Για να τελειώνουμε Κ.Μιχάλη(σεβασμός προς μεγαλυτέρους)το φόρουμ στο οποίο εγγράφηκες λέγεται Φιλούμενος.Ο΄Α.Φιλούμενος λοιπόν μαρτύρησε για τον Χριστό και σκοτώθηκε από την νέα τάξη.Το βασικό μότο του φόρουμ μας είναι το ξεμπρόστιασμα της νέας τάξης και ενημέρωση των αδερφών μας με την αλήθεια και όχι με αυτά που μας βολεύουν όπως κάπου αλλου.Με κάθε κόστος.....

Η ερώτηση του τόπικ αυτού σου υπενθυμίζω Κ.Μιχάλη ήταν "Δράση κατά της Παγκοσμοιοποίησης"..Έχεις να προτείνεις κάτι;;;Εάν ναί, καλώς...Εάν όχι κακώς....
Μιχάλης
Κορυφαίο Μέλος
Κορυφαίο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η ώρα της δράσης...   Η ώρα της δράσης... - Σελίδα 2 EmptyΤρι Δεκ 02, 2008 2:20 pm

Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να απαντήσω σε όλα όσα αδίκως και με απίστευτη επιπολαιότητα και τύφλωση μου προσάπτεις. Το μόνο που πρέπει να πω άμεσα, είναι ότι δεν ήμουν ποτέ, μα ποτέ μέλος στο truth. Μου το πρότεινε κάποτε η ulti και δεν πήγα. Γιατί; Ρώτα αυτήν να σου πει γιατί.

Εδώ είμαστε λίγοι, η ulti είναι Ορθόδοξη, συμφωνεί μαζί μου κατά της βίας, γι αυτό και είμαι εδώ. Αν συμφωνούμε όλοι κατά της βίας, το θέμα της βίας είναι τελειωμένο. Όποιος προσπαθήσει να επιβάλλει με το ζόρι το προμοτάρισμα της βίας αδιαφορώντας για την γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας μας, θα βρει την κατακραυγή των μελών.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιχάλης στις Τρι Δεκ 02, 2008 2:27 pm, 1 φορά

Η ώρα της δράσης...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Νανο-συσκευή ρυθμίζει τον χρόνο δράσης των φαρμάκων

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Παγκοσμιοποίηση :: Η Δική μας Αντίσταση :: Δράση κατά της Παγκοσμιοποίησης-
Μετάβαση σε: