|
|
|
| Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Μιχάλης Κορυφαίο Μέλος
| Θέμα: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Κυρ Μαρ 22, 2009 11:37 pm | |
| Αν ερχόταν κάποιος άγνωστος στο forum, και σας έλεγε για μια νέα τεχνολογία που αυξάνει μαζικά την ακροαματικότητά σας (δηλαδή θα σας διαβάζουν πολύ περισσότεροι, ίσως και εκατομμύρια μελλοντικά), και αυτό απαιτεί χρησιμοποίηση νέου browser, θα εγκαθιστούσατε το νέο browser;
Νομίζω πως θα ήσασταν σκεπτικιστές. Πως είναι δυνατόν, θα λέγατε, εμένα τον ασήμαντο να με διαβάζουν χιλιάδες ή περισσότεροι; Ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που υπόσχεται κάτι τόσο απίστευτο; Και γιατί θέλει να βάλω νέο browser;
Μια πρόγευση από την τεχνολογία για την οποία σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας, την είδατε πριν από καιρό σε εμβρυακή μορφή με τα "!!!". Ο κάθε αναγνώστης ερμηνεύει τα "!!!" σε συνάρτηση με την πηγή που τα έβαλε. Δηλαδή άλλη βαρύτητα έχουν τα "!!!" αν τα βάζει ο τάδε, άλλη αν τα βάζει ο δείνα. Κατά τη γνώμη πάντοτε του αναγνώστη που συμφωνεί ή διαφωνεί με την αξιολόγηση του τάδε.
Έμμεσα δηλαδή αξιολογούμε και πρόσωπα. Τι γίνεται λοιπόν αν αυτή την αξιολόγηση προσώπων που κάνουμε μέσα στο μυαλό μας ταυτόχρονα με την αξιολόγηση μηνυμάτων, την δηλώσουμε κλικάροντας σε κάποιο εικονίδιο, σαν να λέμε:
"συμφωνώ με αυτό το "!", δίνω ένα ψήφο σε αυτόν που το έβαλε"
Οι ψήφοι που μαζεύει αυτός που βάζει τα "!" ΔΕΝ έχουν την έννοια ότι ο αναγνώστης τον θέλει για... πρόεδρο ή διαχειριστή, αλλά έχουν την έννοια:
"συμφωνώ με την κρίση σου, θέλω να διαβάζω περισσότερες ειδήσεις από σένα"
Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε ένα forum με 100άδες ή 1000άδες καθημερινά μηνύματα, ο αναγνώστης εντοπίζει ταχύτατα τις σημαντικές ειδήσεις αν αυτές βγαίνουν πρώτες στην καθημερινή λίστα. Το σύστημα θα ξέρει ποιες είναι οι σημαντικές ειδήσεις, γιατί θα έχουν ήδη αξιολογηθεί από άλλα μέλη που τις διάβασαν πρώτοι.
Το σύστημα αξιολόγησης περιλαμβάνει και απλά μηνύματα (όχι "!") που ο συγγραφέας τους δεν τα θεωρεί σημαντικά αλλά τα θεωρούν άλλοι. Πχ ο Misha έχει γράψει πολλές σημαντικές για μένα πληροφορίες, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να τις θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικές. Αν λοιπόν τις δηλώσω εγώ ως σημαντικές, τότε όσοι συμφωνούν μαζί μου θα τις δουν κι αυτοί πρώτες στη λίστα, ως "must read".
Αυτό μπορεί να λειτουργεί και αρνητικά, δηλαδή αν γράψει μια ανοησία ο Misha, μπορώ να την δηλώσω ως ασήμαντη/κακή πληροφορία. Τότε η πληροφορία χάνει πόντους για όσους συμφωνούν συνήθως μαζί μου.
Η ulti μπορεί να διαφωνήσει και να δηλώσει άλλη γνώμη, πιο θετική. Τότε η πληροφορία κερδίζει πόντους για όσους συμφωνούν με την ulti.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα ότι τα καλύτερα βγαίνουν πρώτα!
Και μιλάω για χιλιάδες μηνύματα, όπου είναι αδύνατο να τα διαβάσει όλα ένα άτομο. Δηλαδή σαν να μοιράζουμε τον κόπο της ανάγνωσης μεταξύ μας και ότι καλύτερο επιπλέει και το διαβάζουμε όλοι.
Κάποιοι άλλοι, ας πούμε άθεοι, θα διαφωνούν σε πολλά μαζί μας. Και θα συμφωνούν μεταξύ τους. Θα μοιράζουν κι αυτοί μεταξύ τους τον κόπο της ανάγνωσης. Kαι ότι καλύτερο, θα το διαβάζουν όλοι τους.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν αγαπητοί φίλοι ότι θα συνυπάρχουν σε ένα forum όλες οι ιδεολογίες και οι θρησκείες. Και ότι έχουμε κοινό, πχ ότι δεν θέλουμε να πεθάνουμε από επιδημίες σύμφωνα με τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού της γης, θα το διαβάζουμε όλοι!
Δηλαδή άμα σκάσει μια πληροφορία ότι έγδυσαν μια αστυνομικίνα στο μετρό, ή ότι Αλβανοί ουτσεκάδες έκαψαν σπίτια, η πληροφορία θα διαδίδεται ταχύτατα. Δεν θα χρειάζεται να σκανάρει κανείς συνέχεια τα blogs και τα κανάλια για να ψαρεύει τέτοιες πληροφορίες. Θα βγαίνουν αυτόματα πρώτες στο υπερ-forum!
Μα γιατί να έρθουν κατά χιλιάδες σε ένα τέτοιο forum; Διότι θα είναι όλοι de facto διαχειριστές! Η αξιολόγηση πληροφοριών και μηνυμάτων είναι μια μορφή διαχείρισης: η σαβούρα στο τέλος, τα καλύτερα πρώτα.
Σαν αναγνώστης θα βαριέσαι να διαβάσεις εκατοντάδες ή χιλιάδες μηνύματα, θα διαβάζεις όσα μπορείς, ξεκινώντας από τα καλύτερα. _________________
Μα τι το θέλεις το νέο browser; είναι το εύλογο ερώτημα. Ο λόγος είναι, τι γίνεται αν πλακώσουν τίποτα πληρωμένοι για συκοφαντική δυσφήμιση ή εκβιασμό, όπως γίνεται ήδη στο blogspot.com και άλλα sites. Αν γράψουνε τέτοια παράνομα σε site που μας ανήκει, έχουμε την νομική ευθύνη. Κι εμείς δεν είμαστε Λαμπράκης (in.gr) ή google (blogspot.com) να γλυτώσουμε με νομικά τερτίπια. Για μας πρέπει τα μηνύματα να ΜΗΝ αποθηκεύονται σε δικό μας site, αλλά να είναι διάσπαρτα στο διαδίκτυο.
Ο browser χρειάζεται για να μαζεύει τα μηνύματα από τα διάφορα sites, να τα αξιολογεί σύμφωνα με τα προσωπικά κριτήρια του κάθε αναγνώστη και των de facto ομοϊδεατών του, και να τα εμφανίζει με τη σειρά αξιολόγησης.
Ο κάθε αναγνώστης για να γραφτεί στο υπερ-forum δηλώνει σε ποιο site (blog) βάζει τα μηνύματά του, και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο browser. O browser γράφει τα μηνύματα σωστά φορμαρισμένα στο site, και ειδοποιεί ένα κεντρικό server για την ύπαρξη του blog και την επιθυμία του blogger να συμμετάσχει στο υπερ-forum.
Δηλαδή όλα τα μηνύματα παραμένουν ιδιοκτησία σου, κανείς δεν μπορεί να στα σβήσει, κανείς δεν μπορεί να σε μπανάρει. Το αν θα τα διαβάσει κάποιος ή όχι είναι δικό του θέμα. Είναι αποτέλεσμα της αξιολόγησης που κάνει αυτός ο κάποιος ψηφίζοντας άλλα μηνύματα και συμφωνώντας έτσι με άλλα μέλη.
Δηλαδή αντί να μπανάρεις όποιον δεν χωνεύεις, απλά τον ψηφίζεις αρνητικά και επηρεάζεις και τους φίλους σου μέσω του συστήματος αξιολόγησης να μην τον διαβάζουν κι αυτοί.
Δηλαδή ακόμα κι αν πλακώσουν Ιεχωβάδες και κηρύττουν την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από τα αφεντικά τους του Μπρούκλυν, αργά ή γρήγορα τους παίρνεις χαμπάρι (ή τους παίρνουν χαμπάρι οι φίλοι σου), τους βάζετε αρνητική αξιολόγηση, και πιάνουν πάτο. Κι ασ' τους να χοροπηδάνε.
Κάτι τέτοιο νομίζω θα ήταν πολύ δημοφιλές, όσο και τα blogs. Και επιτέλους, θα μειωθεί η σαχλαμάρα και η ασημαντότητα που μαστίζει τα blogs. Αφού λοιπόν θα γίνει δημοφιλές, τα μέλη θα γίνουν πολλά. Iδίως αν διαφημιστεί και στο εξωτερικό. Οι ομοϊδεάτες σου θα εντοπίζονται αυτόματα μεταξύ πολλών, και το ακροατήριο σου θα γίνεται έτσι πολύ μεγάλο.
Και δεν θα συμπεριλαμβάνει μόνο ομοϊδεάτες σου, αλλά ότι καλύτερο λες θα διαχέεται αυτόματα σε πολλούς άλλους ανθρώπους, σε κάθε καρυδιάς καρύδι! Μπορεί να ξεπεράσει και την τηλεόραση σε ακροαματικότητα μια καλή πληροφορία.
Το τελικό αποτέλεσμα: διαχειριστές τέλος, δημοκρατία για όλους, ελευθερία για όλους, εξουσία σε όλους. | |
| | | dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Δευ Μαρ 23, 2009 3:15 pm | |
| δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο κατι τετοιο Μιχαλη,ωραια η ιδεα, αλλα παντα θα βγαινουν προβληματα απο εκει που δεν τα περιμενεις...
μακαρι να γινει εφικτο.... | |
| | | Μιχάλης Κορυφαίο Μέλος
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Δευ Μαρ 23, 2009 6:28 pm | |
| Είναι ο μόνος τρόπος να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με άτομα από το truth που τα στερηθήκατε όταν φάγατε μπαν.
Είναι ο μόνος τρόπος για πραγματικά μαζική επικοινωνία.
Ο άλλος τρόπος είναι να τρέχουμε από δω κι από κει διαφημίζοντας το συμβατικό forum filoumenos και τα κανάλια. Κι αυτό μπορεί να αποδώσει, αλλά μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις όπως το φάρμακο για τον καρκίνο.
Εγώ θα ήθελα να δω μαζική άρνηση των βιομετρικών διαβατηρίων των τσιπ RFID και όλων αυτών που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα. Όχι μόνο εμείς οι "εκλεκτοί", κι οι άλλοι ας παν στο διάολο.
Δεν είμαι ο μόνος, υπάρχουν κι άλλοι που επιδιώκουν τη μαζικότητα. Όπως ο Alex Jones και ο Λιακόπουλος. Αυτοί έχουν τη χαρισματική προσωπικότητα και τη θέληση για να δημιουργήσουν μαζικό κίνημα άρνησης και ειρηνικής αντίστασης. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γράψω λογισμικό.
Λογισμικό που να μας διευκολύνει να εντοπίζουμε τα αξιόλογα άτομα με αυτόματο τρόπο. Μέσα από τις αξιολογήσεις των φίλων μας. Ή έστω όσων συμφωνούν συνήθως μαζί μας.
Αλλά πως αισθάνεστε για την εγκατάσταση νέου browser βασισμένου στο firefox, όπως το iceweasel για παράδειγμα;
Ίσως γίνεται και με addon του Firefox, όπου κατεβάζεις μόνο το addon. Θα βάζατε ένα addon ονόματι agora (όπως η αρχαία αγορά της Αθήνας) αν σας έδινε τη δυνατότητα για μίξη και αξιολόγηση μηνυμάτων από διάφορα sites; | |
| | | dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Δευ Μαρ 23, 2009 7:03 pm | |
| Καταρχην Μιχαλη που ξερεις οτι θελουν να αποκαταστησουν την επικοινωνια με εμας???
ολοι πιστευω οτι αυτο θα θελαμε να γινει ολοι να αρνηθουν τα διαβατηρια rfid οπως ανεφερες, και δεν θεωρω τον ευατο μου εκλεκτο,ουτε κανεις μας πιστευω,αλλιως δεν θα ειμασταν εδω να προσπαθουμε...
μακαρι να ευδοκιμησει η ιδεα σου Μιχαλη....ειναι κατι το πρωτοποριακο.... :)
αυτο το iceweavel τι ακριβως ειναι ??....για να μαθουμε και εμεις.... | |
| | | ultimate Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Τρι Μαρ 24, 2009 11:15 am | |
| Α ρε Μιχάλη, τελικά είσαι πολύ ρομαντικός.... Μακάρι να ευδοκιμήσει η ιδέα σου...εγώ ναι θα τον έβαζα έναν τέτοιο browser, μα μέχρι να στηθεί, όλοι θα έχουν πάρει τα διαβατήρια και όχι μόνον....Γιατι δεν είναι μόνον τα διαβατήρια το πρόβλημα και το ξέρεις καλά. Αυτή την στιγμή με αιτιολογία την "έξαρση της εγκληματικότητας" και την "τρομοκρατία των κουκουλοφόρων" του Σόρος και της παρέας του, στήνεται για την Αθήνα αρχικά, ένα αστυνομικό κράτος. Οι "πατριώτες" καλλιεργούν μια χαρά το έδαφος από την άλλη πλευρα για περισσότερο έλεγχο.... Οι κάρτες κοινωνικών ασφαλίσεων, που στην πραγματικότητα αποτελούν το πλήρες φακέλωμα του καθενός από εμάς από 1/6 πλέον γίνονται όχι απλά νόμος του κράτους, αλλά μπαίνουν σε πλήρη εφαρμογή, με αναγκαστική εγγραφή από τον κάθε εργοδότη, στο ΑΜΚΑ μητρώο όχι μόνον του εαυτού του και της οικογενείας του αλλά και όλων των εργαζόμενων σε αυτόν με χοντρα πρόστιμα σε περιπτωση μη συμμορφωσης. Ξέρεις Μιχαλη, το διαβατήριο έχουμε επιλογή να μην το πάρουμε....Ο καθενας μπορεί να ζυγιάσει τα δεδομένα, και να αποφασίσει να μην ξαναβγει από την Ελλάδα. Άλλωστε δεν αφορά ΟΛΗ την μερίδα του πληθυσμού. Η καρτούλα όμως, η συγκεκριμένη καρτούλα, αφορά τους ΠΑΝΤΕΣ. Ξανά....ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!! Έχεις κάπου δίκιο....Θα ήθελα πολύ να το φωνάξω αυτό και να με ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες. Η Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης θα αποτελέσει την αλυσίδα μας ....και την υποταγή μας.... Κάνε έναν κόπο και ξαναδιάβασε το σχετικό ποστ που είχα αναρτήσει τότε, τόσο στο ΦΩΣ όσο στο Truth, αλλά και στον Φιλουμενο, αργότερα: https://filoumenos.forumgreek.com/forum-f107/topic-t835.htm και δες όλες τις παραμέτρους που την αφορούν... Βγήκα off topic συγχωρέστε με, μα έχουν αρχίσει να με ζωνουν τα μαυρα φίδια.... Αν μπορείς να στήσεις γρήγορα τον χώρο σου κάντο, αν όχι βοηθα να ολοκληρωθεί το στήσιμο του Φιλουμενου μιας και αντιμετωπίζουμε ένα σωρό προβλήματα και συ φαίνεται να γνωρίζεις καλά το "σπορ". Το νέο πόρταλ έχει απίστευτες δυνατότητες που αν τις εκμεταλευτούμε σωστά μπορεί να γίνει μία πύλη στο διαδίκτυο για κάθε ειλικρινή αντινεοταξική φωνή, και ένας χώρος συγκέντρωσης καλού υλικού...και είμαι σίγουρη πως όταν θα ολοκληρωθεί θα έχει και την σχετική ανταπόκριση .... Αλλωστε δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια...Όλοι μας μέσα από το διαδίκτυο έχουμε ήδη δημιουργήσει κάποιες γνωριμίες, έχουμε εντοπίσει κάποια καλά blogs, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει...σιγουρα δεν είμαστε χτεσινοί. Ο καθένας στον τομέα του εννοείται. Και αν μη τι άλλο όλοι μας, όπως αλλού εντόπισε ο Διογένης το γουστάρουμε αυτό που κάνουμε.... Και μιας και αναφέρθηκα στις καρτούλες.....έχει κανείς σας καμμιά ιδέα με ποιό τρόπο θα μπορούσαμε να "στησουμε" μιά αίτηση άρνησης παραλαβής της κάρτας που να στέκει νομικά και να μπορεί να πείσει κάποιον να την αρνηθεί δίνοντας την στο αρμόδιο υπυργείο...? Μπορούμε μετα να την προωθήσουμε είτε κάνοντας αναρτήσεις όπου έχουμε πρόσβαση, είτε προωθώντας με μεηλ στις επαφές μας είτε συνδιάζοντας και τα δύο, ακόμα και φωτοτυπώντας και δίνοντας σε γνωστούς και φίλους.... Γιατί οι μεν "ταλιμπαν" των Γ.Ο.Χ δεν θα τις παραλάβουν απλά λέγοντας πως "εχουν το 666 και τραβατε να κουρευεστε, κάντε ότι θετε"...αλλά ο υπόλοιπος κόσμος μια χαρά θα την βαλει την αλυσίδα στο ποδαράκι του... Δεν νομίζετε πως πρεπει να κάνουμε κάτι...? | |
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Πεμ Μαρ 26, 2009 1:23 am | |
| - dominique έγραψε:
- Καταρχην Μιχαλη που ξερεις οτι θελουν να αποκαταστησουν την επικοινωνια με εμας???
Δεν μένουν εκεί επειδή έχουν καμία ιδιαίτερη αγάπη προς τη διαχείριση, αλλά από συνήθεια. Αν τους δίνονταν η δυνατότητα να διαλέγουν τους συνομιλητές τους, δεν νομίζω να έλεγε κανείς όχι. Τώρα πόσοι θα διάλεγαν για συνομιλητές κι εσάς, δεν ξέρω. Σίγουρα θα προτιμούσαν να το αποφασίζουν αυτό οι ίδιοι. Παρά να υποτάσσονται στις προτιμήσεις ενός τρίτου "διαχειριστή". Αυτό είναι το κλειδί για τη μαζικότητα. Η ελευθερία. - Παράθεση :
- αυτο το iceweavel τι ακριβως ειναι ??....για να μαθουμε και εμεις....
Τίποτα ιδιαίτερο, μια παραλλαγή του firefox που ονομάστηκε διαφορετικά για νομικούς λόγους (επειδή η Netscape απαιτούσε μερικά πράγματα να μην αλλάζονται). Το αναφέρω επειδή κι εμείς διαφορετικό όνομα πρέπει να του δώσουμε. Θα εγκαθιστούσαν τα μέλη ένα άγνωστο browser; Ή αν σας έβγαινε ένα παραθυράκι που σας έλεγε: "αυτό το site χρειάζεται να εγκαταστήσετε το τάδε add-on", θα το εγκαθιστούσατε; Πιστεύετε θα το εγκαθιστούσαν τα μέλη αυτό το άγνωστο add-on; Κάτω από ποιες προϋποθέσεις πιστεύετε ότι θα το εγκαθιστούσαν; Μήπως αν οι δημιουργοί του είμασταν δημόσια πρόσωπα στην τηλεόραση; Μήπως αν το πλασάραμε μέσω Λιακόπουλου ή Άδωνι Γεωργιάδη; Μήπως αν είχε την υπογραφή της Microsoft; Δηλαδή είχαμε ξηλωθεί κάποια χρήματα για να το κάνουμε εμπορικό προϊόν, απ' όπου θα βγάζαμε λεφτά όχι πουλώντας το αλλά από τις διαφημίσεις; Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως γίνεται και με proxy. Όπως τα proxy που κάνουν μετάφραση από τη μία γλώσσα στην άλλη. Το δικό μας proxy θα αναμιγνύει μηνύματα από διαφορετικά sites, και θα σου επιτρέπει να τα αξιολογείς ώστε να αλληλο-βοηθούμαστε στον εντοπισμό αξιόλογων προσώπων και πληροφοριών. | |
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Πεμ Μαρ 26, 2009 2:09 am | |
| - ultimate έγραψε:
- Α ρε Μιχάλη, τελικά είσαι πολύ ρομαντικός....
Από την τελευταία φορά που το είπες αυτό μέχρι τώρα άκου τι έχει μεσολαβήσει: Η αδερφή από εκεί που δεν πίστευε λέξη απ' όσα έλεγα, από όταν έγιναν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου με ρωτάει κάθε τόσο για τίποτα νεότερο. Από όταν είδε αστυνομικούς με κουκούλες να σπάνε μαγαζιά στην εκπομπή του Λαζόπουλου. Από όταν είδε με τα μάτια της ένα περιστατικό όπου κουκουλοφόροι έσπαζαν τράπεζες στη γειτονιά μας ενώ δύο άντρες 40-45 χρονών αντί να κοιτάνε τους κουκουλοφόρους κοιτάγανε τον κόσμο. Προφανώς κατέγραφαν την αντίδραση του κόσμου. Ο κόσμος ξυπνάει. Αυτά που λέμε δεν είναι πια τόσο φευγάτα όσο ήταν πριν από χρόνια. Η μαζικοποίηση είναι ότι φοβάται περισσότερο η Νέα Τάξη. Ένα λαό που δεν μπορεί να τον μανιπιουλάρει με προβοκάτσιες, ένα λαό που δεν μπορεί να τον παραμυθιάσει για δήθεν "λαϊκή εξέγερση", πως θα τον ελέγξει; Αν παγκοσμιοποιηθεί αυτή η μαζική αφύπνιση, και τα παλιά κόλπα των Εβραίων όπως οι προβοκάτσιες δεν πιάνουν, πως θα επικρατήσει η Νέα Τάξη; Με την ωμή βία; Ξέρουν από το προηγούμενο της Σοβιετικής Ένωσης ότι η ωμή βία είναι καταδικασμένη αν δεν υπάρχει το αντίστοιχο mind control. Ποιοι θα κάνουν τον σκλάβο, αν μας σκοτώσουν όλους; - Παράθεση :
- Μακάρι να ευδοκιμήσει η ιδέα σου...εγώ ναι θα τον έβαζα έναν τέτοιο browser, μα μέχρι να στηθεί, όλοι θα έχουν πάρει τα διαβατήρια και όχι μόνον....
Δεκτόν, ο χρόνος είναι λίγος. Αλλά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αν τα λέγαμε όσα λέμε τώρα πριν από 10 χρόνια δεν θα μας έπαιρνε κανένας σοβαρά, μόνο τίποτα ψαχνόμενοι. Τώρα όμως ο κόσμος ξυπνάει. Τώρα είναι η ώρα. - Παράθεση :
- Γιατι δεν είναι μόνον τα διαβατήρια το πρόβλημα και το ξέρεις καλά. Αυτή την στιγμή με αιτιολογία την "έξαρση της εγκληματικότητας" και την "τρομοκρατία των κουκουλοφόρων" του Σόρος και της παρέας του, στήνεται για την Αθήνα αρχικά, ένα αστυνομικό κράτος. Οι "πατριώτες" καλλιεργούν μια χαρά το έδαφος από την άλλη πλευρα για περισσότερο έλεγχο....
Ιδίως οι "πατριώτες" έχουν γίνει πραγματικό πρόβλημα εδώ που φτάσαμε. Πιστεύω όμως ότι έχουν παρασυρθεί, δεν είναι βλάκες. Απλά δεν έχουν αρκετή πληροφόρηση περί προβοκατσιών και μυστικών σχεδίων. Υπάρχει απάντηση στις προβοκάτσιες, όπως υπάρχει απάντηση και στην φορολογική επιδρομή. Μαζική άρνηση και ανυπακοή, το λέει κι η Παπαρήγα. Δεν μπορούν να μας σκοτώσουν όλους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχουν όλοι στην ανυπακοή, αρκεί να φτάσουμε μια κρίσιμη μάζα. - Παράθεση :
- Το νέο πόρταλ έχει απίστευτες δυνατότητες που αν τις εκμεταλευτούμε σωστά μπορεί να γίνει μία πύλη στο διαδίκτυο για κάθε ειλικρινή αντινεοταξική φωνή, και ένας χώρος συγκέντρωσης καλού υλικού...και είμαι σίγουρη πως όταν θα ολοκληρωθεί θα έχει και την σχετική ανταπόκριση ....
Άλλο ένα σαν του Alex Jones; Σωστή η κατεύθυνση. Κάπου όμως έχω το αίσθημα ότι μας λείπει η στρατηγική σκέψη. Μετά τι; Στο check mate πως θα πάμε; Καλό το πάθος και να γουστάρουμε αυτό που κάνουμε, αλλά μη τρέχουμε σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα. Η ευστοχία ενεργειών είναι επίσης σημαντική. Και η στρατηγική. Τολμάει κανείς μας να δώσει ομιλίες σε δημόσιους χώρους; Τολμάς να βγεις στην τηλεόραση να μιλήσεις για τις κάρτες υγείας; Αν σου πλησιάσω εγώ το Λιακόπουλο, να μας δώσει λίγο χρόνο στις εκπομπές του, θέλεις να φτιάξεις μια τεκμηριωμένη ανάλυση και να την πεις δημοσίως; Μάλλον έπρεπε να τα λέμε σε chat αυτά. | |
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Πεμ Μαρ 26, 2009 5:34 pm | |
| - Παράθεση :
- Τολμάει κανείς μας να δώσει ομιλίες σε δημόσιους χώρους;
Τολμάς να βγεις στην τηλεόραση να μιλήσεις για τις κάρτες υγείας; Αν σου πλησιάσω εγώ το Λιακόπουλο, να μας δώσει λίγο χρόνο στις εκπομπές του, θέλεις να φτιάξεις μια τεκμηριωμένη ανάλυση και να την πεις δημοσίως;
Μωρέ εγώ τολμάω, αλλά είναι αδυνατο να το κάνω... Και δεν είναι δικαιολογία...Απλά πριν κάτι χρόνια, όταν μπήκαμε στον αγώνα δεσμευτήκαμε να μην κανουμε δημόσια εμφάνιση στην TV (εννοώ πήραμε "ευλογία", από τον γέροντα για οποιασδήποτε μορφής αγώνα, εκτός όμως από αυτό.) Θα μπορούσα όμως, να στήσω μία όσο γινεται πιο τεκμηριωμένη απάντηση και να την παρουσιάσει κάποιος άλλος.... | |
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Παρ Μαρ 27, 2009 2:09 am | |
| - ultimate έγραψε:
- Θα μπορούσα όμως, να στήσω μία όσο γινεται πιο τεκμηριωμένη απάντηση και να την παρουσιάσει κάποιος άλλος....
Πριν μπεις στον κόπο, καλύτερα κάνε copy-paste ότι άλλο έχεις και τυχόν links που έχεις ήδη, να πάρουμε μια ιδέα. Κι ο Άδωνις Γεωργιάδης ενδέχεται να ασχοληθεί, κάπως έτσι ξεκίνησε και η ερώτησή του για τα παιδιά του '83 (όπου τη δεκαετία του 90' ή λίγο μετά το 2000 το κράτος μάζευε στοιχεία με περίεργα ερωτηματολόγια που έστελνε στα σχολεία για να απαντήσουν αυτά τα παιδιά). | |
| Θέμα: Απ: Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; Παρ Μαρ 27, 2009 12:43 pm | |
| Αν και δεν περιμένω από τον Αδωνι να ασχοληθεί με το θέμα...Πρόκειται για νόμο του κρατους και της Ευρωπαικής Ενωσης που προβλέπεται από την Συνθήκη του Σέγκεν, παρόλα αυτά θα κυτταξω να συγκεντρωσω ότι υλικο έχω.... Πιθανότατα την Δευτερα να σου το στείλω με μεηλ...
Πάντως την προηγούμενη φορά που επιχείρησε να περασει το μέτρο αυτο που το σταμάτησε και μας προέκυψε η "παραταση" μέχρι τωρα ήταν η μαζική επιστροφή τετοιων καρτων μαζί με δηλώσεις αρνησης, από τους πολίτες.. Ίσως καπου να εχω ακόμα εκεινη την δήλωση που τότε γινόταν. Από όσο θυμαμαι στεκόταν και σε νομικά θέματα και δεν επικαλείτο μόνον λόγους πίστης.... | |
| | | | Θα βάζατε νέο browser, αν σας έδινε ακροατήριο εκατομμυρίων; | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|