Λοιπόν η ιστορία αυτού του βίντεο είναι 99.9% πραγματική.. σε συνδιασμό με το πραγματικό άρθρο για τα νεκρά δελφίνια και ψάρια στο Ιραν.. Δεν πρόκειται για κάποια φάρσα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!
Πραγματικός Ιρανός σε Ιρανικό φόρουμ μετέδωσε αυτό το βίντεο κλιπ με τον Τυφώνα και την ιστορία που αναφερε αυτό το βίντεο!
Αυτό είναι το φόρουμ και το επίμαχο νήμα με τίτλο: "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" στην κατηγορία του φορουμ που ασχολείται με επιστήμες και γεωλογία:
(μη μπερδευτείτε στο φόρουμ, τα πάντα είναι ανάποδα, έτσι γράφουν Φαρσί...)
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277876Ο Ιρανός χρήστης που ανέβασε για πρώτη φορά το βίντεο με τον τυφώνα στη θάλασσα και το κόκκινο νερό στις 23-11-2008 .. λέγεται "adelkohan" . Θα επιχειρήσω να έρθω σε επικοινωνία μαζί του μήπως μάθουμε περισσότερα.
Ελπίζω μόνο να ξέρει αγγλικά γιατί τα Φαρσί μου τώρα τελευταία έχουν σκουριάσει... :lol: χαχαχα όχι δεν είμαι πράκτορας της CIA.. απλά έχω το babylon..
Aκολουθει η πρωτότυπη διήγηση της ιστορίας στα Φαρσί. Είναι ότι ακριβώς διαβάζουμε στο βίντεο!
سلام دوستان
من ساکن بندرلنگه هستم
دو هفته قبل زلزله زیاد میومد که کمتر از 3 ریشتر نبود این زلزله تا دو هفته ادامه داشت که کل مردم شبها بیرون از خانه می خوابیدند الحمدالله فعلا دیگه زلزله نکرده
بندرلنگه کنار خلیج فارس است در موقع زلزله بعضی از قسمت های دریا برای چند لحظه قرمز میشده و ماهی ها میمردند و بعضی ها هم سوخته بودند و بعد چند روز بوی بعد (مثل بوی فاضلاب) از طرف دریا به سمت شهر میومد
در اخبار استان گفته بود که این به خاطر جلبک های سمی در دریا است (که من در این 27 سالی که در بندرلنگه بودم جلبک سمی نشنیده بودم) وبعد اعلام کرد که ماهی های بعضی مناطق استان کسی مصرف نکنه بعد گفتند که به خاطر موجودات ریزی که در سال یکبار در دریای خلیج فارس میاد که بعد از چند روز میرفتند ولی این بار طول کشیده
من یک تکه از فیلم حادثه عجیب که در دریا رخ داده می زارم و نگاه کنید
دوستانی که در این رابطه میدونند بگوید چیه
من خودم وقتی یک هفته زلزله پشت سر هم میکرد گفتم حتما کوه آتشفشان توی دریا است حالا نظر دوستان چیه
کد:
http://www.4shared.com/file/72689220/6633cbff/___online.htmlΑνεβασε το βίντεο κλιπ στο 4shared αλλα επειδή δεν μπήκε για μεγάλο διάστημα το 4shared έσβησε το λογαριασμό του. Όμως αυτός ο μάγκας ο δυτικός που ανέβασε το ολοκληρωμένο βίντεο στο youtube ευτυχώς για εμάς προλαβε και το πήρε το σπάνιο κλιπάκι!
Ο αγγλοτραφής χρήστης στο youtube δεν έχει σχέση με τον Ιρανο, αλλά γνωρίζει Φαρσί.