| ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Αρποκρατιων Κορυφαίο Μέλος
| Θέμα: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τετ Ιαν 07, 2009 5:15 am | |
| | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τετ Ιαν 07, 2009 2:06 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τετ Ιαν 07, 2009 4:39 pm | |
| ναι αλλα λιγο ρατσιστικο .. καλο ειναι να βαζουμε τα φιλτρα μας να δουλευουν .. διοτι Ελλην ειναι πνευματικη κατασταση.. οπου Ελ=Φως λας = λιθαρι -πετρα.. Ελλας = η Πετρα του φωτος= Ηλιος .. | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τετ Ιαν 07, 2009 7:49 pm | |
| καθολου ρατσιστικο Αρποκρατιων..το αντιθετο, λεει την αληθεια καταμουτρα,τωρα αν καποιους δεν βολευει δεν φταιμε εμεις...σκορδο :lol: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Πεμ Ιαν 15, 2009 12:51 am | |
| anaferomai se sigekrimena seimia toy filtate . opws ta xaraktiristika .. as poume o Swkratis eixe paromiodis asximia kai ektos twn protypwn. par ola ayta eitan poio Ellhn apo oloys . pneymatikos .. kai enas mayros kinezomogolos na aspastei to elliniko pneyma kai to Xristo .. einai pia Ellhn Xristianos ..asxetos katagoghs.. | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Παρ Ιαν 16, 2009 8:47 pm | |
| καταρχην αγαπητε Αρποκρατιων ,προσπαθησες να γραφεις στα ελληνικα σε παρακαλω γιατι μου βγαινουν τα ματακια μου...
φανταζομαι οτι αναφερεσαι για τα τελευταια λεπτα του βιντεο που συγκρινει αγαλματα με συγχρονους Ελληνες....εγω απο οτι καταλαβα προσπαθει να αποδειξει οτι ειμαστε απογονοι των αρχαιων Ελληνω νκαι οχι οπως κατα καιρους προσπαθουν καποιοι να μας πεισουν για το αντιθετο...και δεν αναφερεται στην εξωτερικη ομορφια ,αυτο ναι θα ηταν ρατσιστικο...
αλλωστε δεν σημαινει οτι αν δεν εισαι ομορφος δεν εισαι και Ελλην...αλιμονο
τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα απο το βιντεο...αν εσυ εννοουσες κατι αλλο εξηγησε μου.... | |
|
| |
vgs Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Σαβ Ιαν 17, 2009 8:00 am | |
| Η εμφανιση ειναι σχετικη. Για το DNA ελειπα απο το μαθημα και δεν ξερω κατα ποσο μπορει μια τετοια ερευνα να ειναι αξιοπιστη αλλα τα υπολοιπα νομιζω οτι κατι λένε. Μπραβο παντως για τον κοπο που εκανες για το βιντεο. Αλλα γενικα απο μουσικη επασχε...... | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Σαβ Ιαν 17, 2009 8:51 pm | |
| μια και που ελειπες να σε ενημερωσουμε...ειναι η πιο αξιοπιστη ερευνα,δεν υπαρχει αλλος τροπος να το πιστοποιησεις :D | |
|
| |
vgs Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Σαβ Ιαν 17, 2009 10:47 pm | |
| Εννουσα τη συγκεκριμενη ερευνα!!!! | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δευ Ιαν 19, 2009 2:56 pm | |
| ααααα,ελεγα και εγω..... :D
μην παρεξηγεις το μυαλο μου υπολειτουργει ωρες ωρες..
για αυτο που ρωτησες διαβασε τα παρακατω...
Η εφημερίδα τα ΝΕΑ δημοσιεύσε στις 2-4-05 δημοσίευσε ξανά την έρευνα του πανεπιστημίου του Στάνφορντ και της Παβίας με κάποιες παραπάνω πληροφορίες.
Αξίζει να προσθεθούν «Η μελέτη του μητρικά κληρονομούμενου DΝΑ αποκάλυψε ότι το 67% του σημερινού γονιδιακού (DNA) αποθέματος των Ελλήνων έχει παλαιολιθική προέλευση (50.000-10.000 χρόνια), το 10,7% έχει νεολιθική προέλευση (10.000-3.000 χρόνια) και το 19,5% διαμορφώθηκε τα 3.000 πρόσφατα χρόνια[..]
Η γενετική σύσταση (DΝΑ) των σημερινών κατοίκων της Ευρώπης διαμορφώθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια. Μόλις το 4% του DΝΑ μας διαμορφώθηκε από πρόσφατες μετακινήσει που συνέβησαν μέχρι πριν περίπου 3.000 χρόνια από σήμερα. Το 13% διαμορφώθηκε κατά τη νεολιθική εποχή (9000-3000 π.Χ.), το 59% κατά την ύστερη άνω παλαιολιθική εποχή (14500-9000 π.Χ.), το 15% κατά τη μέση άνω παλαιολιθική εποχή (26000-14500 π.Χ.) και το 7% κατά την πρώιμη άνω παλαιολιθική εποχή (45500-26000 π.Χ.)» | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δευ Ιαν 19, 2009 3:16 pm | |
| αν θες να δεις ολοκληρη την ερευνα κοιτα εδω - Κώδικας:
-
http://andromedios.blogspot.com/2008/10/dna.html | |
|
| |
Μιχάλης Κορυφαίο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δευ Ιαν 19, 2009 4:29 pm | |
| - dominique έγραψε:
- αν θες να δεις ολοκληρη την ερευνα κοιτα εδω
- Κώδικας:
-
http://andromedios.blogspot.com/2008/10/dna.html Δικό σου blog είναι αυτό; Κάποιου μέλους εδώ μήπως; | |
|
| |
dominique Διαχειριστής
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δευ Ιαν 19, 2009 8:16 pm | |
| παντως δικο μου δεν ειναι,αλλουνου δεν γνωριζω, τυχαια το εβαλα αν ψαξεις στο google την ερευνα την εχουν πολλες ιστοσελιδες | |
|
| |
| ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! | |
|